MeaTech
SDG ראשי
SDG משני
אודות
מיטק, הינה חברת פוד-טק (food-tech) בינלאומית, הנמצאת בחוד החנית של מהפכת הבשר המתורבת. נסחרת בנאסד"ק תחת הסימול "MITC". החברה החלה את פעילותה ב-2019, עם מתקנים בפארק המדע בנס ציונה, ישראל, באנטוורפן, בלגיה, והחלה התרחבות לקליפורניה, ארה"ב. החברה מאמינה, שלטכנולוגיית בשר מתורבת, יש פוטנציאל משמעותי בשיפור תהליכי הייצור של בשר, בייעול שרשרת האספקה ובהרחבת מגוון המוצרים הקיימים כיום. מיטק שואפת להוות אלטרנטיבה, לחקלאות מתועשת, ועל ידי כך להפחית את הבעיות החמורות הכרוכות בגידול בעלי חיים לצרכי תעשייה כגון טביעת רגל פחמנית, ניצול לא יעיל של משאבי מים ורווחת בעלי החיים. על ידי אימוץ מבנה מפעל מודולרי, מיטק תוכל להציע פתרונות ברי קיימא למגוון סוגי בשר, כולל בקר, עוף וחזיר, הן כחומרי גלם והן כנתחים שלמים; וגם לספק קווי ייצור.
כיצד אפשר לתמוך בפעילות שלי?
גיוס השקעה או תמיכה כספית
חיבורים ונטוורקינג
פרטי קשר
Anastasya@meatech3d.com
https://meatech3d.com/
עיר: כל הארץ
מה מודדים?
2.4.1 כמות השטח החקלאי בחקלאות יצרנית וברת קיימא שהחברה משתמשת בה, נמדד בקמ׳׳ר אחת לשנה. בהשוואה לתעשיית הבקר הקונבנציונלית.
9.4.1 המדרך הפחמני של החברה ושל המוצרים, מדווח אחת לשנה ב-CO2e.
13.2.1 תמיכה באסטרטגיות לאומיות להתמודדות עם שינויי האקלים דרך ייצור של בשר מתורבת וחיסכון בפליטות של גזי חממה. נמדד כמדרך פחמני של החברה ושל המוצר, מדווח אחת לשנה כ-CO2e.
6.4.1 שינוי ביעילות השימוש במים במהלך תהליך הייצור של ק׳׳ג בשר מתורבת, לעומת תעשיית הבשר הקונבנציונלי. נמדד אחת לשנה, במ׳׳ק מים.
7.2.1 שימוש באנרגיה, במהלך תהליך הייצור של ק׳׳ג בשר מתורבת, לעומת תעשיית הבשר הקונבנציונלי. נמדד אחת לשנה, בקוט׳׳ש.