Yeap Proteins

SDG ראשי

p_ icons7 p_ icons7 p_ icons7

SDG משני

אודות

Yeap מפתחת שיטות חדישות לעיבוד חלבונים חד-תאיים מבוססים שמרים (Yeast) למאכלים טעימים ומוכרים, בהשראת בשר. השיטות הקנייניות של החברה משחזרות את הטעם, המרקם והחוויה החושית של מוצרים מן החי, תוך שימוש במקור צמחי, זול וזמין, העשיר באופן טבעי בחלבון (ללא חלבון מן החי).

כיצד אפשר לתמוך בפעילות שלי?

_גיוס_השקעה_או_תמיכה_כספית
חיבורים_ונטוורקינג
הצטרפות_לפעילות_
שיתוף_הפעילות
תמיכה_בעשייה

מה מודדים?

12.2.1, 8.4.1 X טון צריכת חומרי הגלם ביולוגי בשנה (שמרים, תפוקה מהתהליך)

12.3.1 B מדד פסולת מזון מתהליך מקביל של ייצור שמרים והפחתה במקור - פחת והשבה. במודל של כלכלה מעגלית. על כל X טון פחת שמרים שהתקבל מהתעשייה ידוע לייצר Y חלבון.

6.4.1 מדידה של כמות מים במ׳׳ק, בשנה, בתהליך הייצור של המוצר.
בהשוואה לתעשיות אחרות המייצרות חלבונים. (צומח, חי, סינטטתי וכ'ו)